Få rabatt på båtførerkurs – meld deg på med en venn

Har du planer om å ta båtførerprøven, og samtidig har en venn eller et familiemedlem som også kunne hatt glede av å ha båtførerbeviset? I Wave Kompetanse tilbyr vi rabatt til dere som melder dere på båtførerkurs til båtførerprøven sammen. Vi holder kurs i hele landet, hvor dere kan ta både kurs og eksamen på en og samme dag.

Båtførerkurset blir billigere når dere melder dere på sammen

Når du melder deg på båtførerkurs hos oss sammen med eksempelvis en venn eller et familiemedlem, får dere begge 200 kr i rabatt på kursavgiften. Dersom dere er flere som melder dere på, får alle 200 kr i rabatt.

Med båtførerkurset hos oss i Wave Kompetanse kan dere bli ferdig med både kurs og båtførerprøven på én dag. Vi er opptatte av og ønsker at alle som deltar på båtførerkurs hos oss skal bestå båtførerprøven. Derfor gir vi også nytt kurs helt gratis frem til prøven er bestått, dersom den ikke blir bestått på første forsøk.

Slik gjør dere det

Fordi vi holder kurs i alle de største byene i hele landet, kan dere enkelt finne et kurs i nærheten av dere til ønsket dato og tid. For å melde dere på kurset sammen, og for å få rabatt, gjør dere dette direkte på nettsiden vår.

Gå inn på kursoversikten og finn frem til ønsket kurssted og dato, og fyll inn skjemaet med informasjonen til en av deltakerne. Når skjemaet er fylt ut, klikker dere på knappen “legg til en venn” som ligger under skjemaet. Når dere klikker her blir første deltager automatisk påmeldt, og får så mulighet til å fylle inn informasjonen til den andre personen som også skal delta. Rabatten trekkes fra automatisk, og faktura blir sendt på e-post. Dersom dere er flere enn to personer som vil delta, får dere også her muligheten til å legge til flere venner i samme påmelding.

Er dere en bedrift eller en gruppe på ti personer eller flere, setter vi gjerne opp et eget kurs for dere. Da kan dere ta kontakt med oss direkte.

Kurset blir tilpasset kompetansenivået

Med båtførerkurs holdt av våre erfarne og engasjerte instruktører, blir dere godt forberedt til båtførerprøven. Pensum og viktige emner som blir gått igjennom er satt av Sjøfartsdirektoratet og blir gjennomgått på en pedagogisk og effektiv måte. Kurset blir også tilpasset kompetansenivået for å gi best mulige forutsetninger for at alle består båtførerprøven. Vi holder kurs gjennom hele året, slik at dere når som helst kan delta på kurs sammen og bli klare til båtsesongen.

Meld deg på båtførerkurs med en venn