paperboat

Båtførerkurs

Kurset er delt opp inn i de samme hovedtemaene du får på båtførerprøven, og det hele avsluttes med en fiktiv prøve.

Kursinnhold:

  • Sjømannskap
  • Lover og regler
  • Navigasjon og kartlesing
  • Test deg selv

Hvorfor spillbasert kurs?

En av de største fordelene med spillbasert læring er at det er mer engasjerende enn tradisjonell opplæring. Det er enklere å holde fokuset og motivasjonen oppe, noe som øker sjansen for at læringen faktisk setter seg. Ta den tiden du trenger for å komme deg i havn -og bestå båtførerprøven!

Hvorfor ta båtførerprøven?

Ved å ta båtførerprøven får du en generell innføring i navigasjon, lærer om bruk av lanterner, nødsignal og sjøens trafikkregler. Du får også en innføring i sjømannskap, bruk av båt og håndtering i nødssituasjoner. Det ble fra 1. mai 2010 obligatorisk å ta båtførerprøven for alle som er født etter 1979 som skal føre båt lengre enn 8 meter eller med større motor 25 hk. Les mer om båtførerprøven her.

Kursavgift
690,- NOK

Båtførerprøven nettkurs

Informasjon om kurset:

Vi tilbyr et digitalt båtførerkurs i samarbeid med FIDL.

Det finnes mange tilbydere av nettkurs til båtførerprøven, men det UNIKE med vårt kurs er at hos oss stiller du FØRST I KØEN når du skal ta drop-in eksamen som privatist!

Kurset tas på app direkte fra telefonen eller datamaskinen din, og du får tilgang til kurset i 12 måneder fra bestillingsdato. Du har dermed god tid til å forberede deg til den endelige båtførerprøven! Kurset er utviklet i samarbeid med FIDL, som er et ledende læringsselskap som spesialiserer seg på å skape moderne læringsløsninger ved å kombinere det nyeste innen teknologi og pedagogikk. Deres team består av erfarne pedagoger, læringsdesignere og fagpersoner som arbeider sammen for å skape læringsopplevelser som motiverer, engasjerer og skaper varig læring.