paperboat

Båtførerkurs

Hos oss har vi satt opp et intensivt båtførerkurs. Her er en ferdig med både kurset og eksamen på en og samme dag. Vi tilbyr også beståttforsikring dersom en ikke skulle bestå båtførerprøven, der en deltar gratis på båtførerkurs frem til bestått. Gavekort på båtførerkurs er derfor en smart gave, både som konfirmasjonsgave, bursdagsgave eller bare som en hyggelig gave.

Hvorfor ta båtførerprøven?

Båtførerprøven er obligatorisk for alle personer født etter 1979 som skal føre båt lengre enn 8 meter, eller med en større motor enn 25hk. Ved å ta denne prøven får du en generell innføring i læren om bruk av lanterner, navigasjon, nødsignal og sjøens trafikkregler. En får i tillegg innføring i sjømannskap, bruk av båt og håndtering i nødssituasjoner.

Gavekort

Her kan du kjøpe et gavekort som gjelder for ett valgfritt båtførerkurs hos Wave Kompetanse. Ved kjøp får du tilsendt en epost med generell info, en gavekort kode som må benyttes ved bestilling av kurs samt et gavekort som kan printes ut å gis til den heldige.

Gavekortet koster 1790,- og dekker kursavgiften. Vennligst fyll inn fakturainformasjon til den som skal betale for gavekortet:

Faktura sendes på e-post i løpet av noen få dager.