paperboat

Oppfriskningskurs

Vi tilbyr et digitalt kurs for deg som allerede har båtførerbeviset, men ønsker å friske opp båtkunnskapene dine før båtsesongen. Kurset er utviklet i samarbeid med FIDL og kan tas direkte fra telefonen eller datamaskinen din. Du får tilgang til kurset i 12 måneder fra bestillingsdato. Kurset tar kun opp det mest nødvendige fra båtførerkurset, og er derfor et kortere kurs for deg som allerede har erfaring med fritidsbåt.

Kursinnhold:

  • Sjømannskap
  • Lover og regler
  • Navigasjon og kartlesing

Hvorfor spillbasert kurs?

En av de største fordelene med spillbasert læring er at det er mer engasjerende enn tradisjonell opplæring. Det er enklere å holde fokuset og motivasjonen oppe, noe som øker sjansen for at læringen faktisk setter seg.

Informasjon

Kurset er delt opp i de samme hovedtemaene som båtførerkurset, men har kun fokus på det viktigste fra hvert tema. Dersom du ikke har båtførerprøven fra før av eller ønsker et lengre kurs, bør du heller velge båtførerkurset.

Kursavgift
399,- NOK

Bli klar for båtsesongen

Informasjon om kurset:

Wave Kompetanse har i samarbeid med FIDL laget kurset "Bli klar for båtsesongen". Dette kurset er laget med deg i tankene som allerede har båtførerprøven, men ønsker å friske opp kunnskapene dine for båtsesongen. Vi vet at det er fort gjort at deler av båtkunnskapene går i glemmeboken, og derfor er dette kurset perfekt for deg som allerede har erfaring med fritidsbåt og ønsker en rask oppfriskning på det mest nødvendige.