Båtførerkurs med beståttforsikring

Finn et kurs i nærheten og meld deg på her

Skal du ta båtførerprøven, anbefaler vi et av våre båtførerkurs. Her gjennomgår våre instruktører alt av pensum og viktige emner satt av Sjøfartsdirektoratet på en effektiv og pedagogisk måte. Skulle du være så uheldig å stryke på båtførerprøven, tilbyr vi deg nytt kurs frem til du består – helt gratis. Husk at du må melde deg opp på nytt innen 12 måneder hvis du har strøket og ønsker å ta kurset på nytt gratis.

Båtførerkurs som forbereder deg til båtførerprøven

Båtførerkurset vårt tar deg gjennom hele pensum utarbeidet av Sjøfartsdirektoratet. Kurset forbereder deg til å gjennomføre båtførerprøven, og vil gi deg god kunnskap og innsikt i godt sjømannskap. Våre unge og engasjerte instruktører hjelper deg, og tilpasser opplæringen basert på gruppens kompetansenivå slik at alle skal bestå båtførerprøven på slutten av kurset. Kurset starter med en gjennomgang av pensum, før vi går gjennom relevante eksamensoppgaver. Når alle føler seg klare, starter vi båtførerprøven.

Se informasjon om båtførerprøven

Gjennomføring av kurset

Vi gjennomfører kurset intensivt der du blir ferdig med både kurset og eksamen på en og samme dag. Det er ingen krav til forkunnskaper før du deltar på kurset, da alt av pensum vil bli gjennomgått på kursdagen. Det er likevel aldri dumt å stille litt forberedt, og når du melder deg på kurs får du automatisk tilsendt en link til et lite forberedelseshefte.

Vi er et godkjent testsenter, og oppdaterer våre kurs i tråd med nye lover og regler. Dette for å være oppdatert, og kunne gi deg et kurs av høy kvalitet og relevans.

Dette må du ha med deg på kursdagen:

 • Gyldig legitimasjon (må fremvises ved før eksamen)
 • Matbit dersom du blir sulten underveis
 • Alt av kursmateriell får du låne!

Instruktører av høy kvalitet

Våre instruktører har bred erfaring og høy kompetanse innenfor det maritime segmentet, både i jobb- og fritidssammenheng. De gjør kurset enkelt å forstå for de påmeldte, og tilpasser opplæringen basert på gruppens kompetansenivå. Dersom det er mange påmeldte deltakere på et kurs, stiller vi alltid med minimum to instruktører. Vi har valgt våre instruktører med omhu, og ønsker kun de beste. Dette for å kunne hjelpe deg på en best mulig måte på veien mot båtførerprøven.

Ved å ta et båtførerkurs hos oss, kan du være trygg på oppdatert og tilrettelagt opplæring av høy kvalitet.

Finn et kurs i nærheten og meld deg på her

Hos oss får du nytt kurs gratis hvis du stryker

Dersom du er så uheldig og stryker på båtførerprøven, tilbyr vi nytt kurs frem til du består – helt uten ekstra kostnader. Det eneste du må betale er et kontinuasjonsgebyr til båtførerregisteret.no, som per nå ligger på 441,-. Du kan komme på hvilket som helst av våre kurs, uansett hvor i Norge du oppholder deg. Dersom du kun ønsker å avlegge eksamen uten nytt kurs hos oss, kan du også gjøre det. Påmelding til nytt kurs / eksamen skjer via epost [email protected]. Før du kan avlegge ny eksamen, må du vente minimum 14 dager.

Viktig informasjon om kurset

 • Eksamensgebyret betales separat til Norsk Test i forkant av kurs
 • Etter avholdt kurs får du faktura som sendes til samme e-postadresse som du registrerte deg fra vår betalingspartner NorKred/Lindorff
 • Kurset blir holdt over hele Norge
 • Vi kan også sette opp privatkurs for grupper på 10 personer eller flere
 • Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurs dersom vi ikke har nok deltakere, minimum åtte personer
 • Dersom du ikke har mulighet til å delta på kurset likevel, må du gi en tilbakemelding på e-post senest syv dager før kurset starter
 • Kursavgiften må betales i sin helhet dersom du unngår å avbestille kurset
 • Avmelding må skje senest 7 dager før kursstart. Avmelding etter dette belastes 100%.
 • Oppsatt kursvarighet kan variere ut i fra antall deltakere og det generelle kunnskapsnivået. Hos oss starter vi ikke med eksamen før du føler deg klar!
 • Alle som har fylt 14 år kan avlegge båtførerprøven, men vil ikke få tilsendt båtførerbeviset før fylte 16 år
  • Du er likevel velkommen til oss for å gjennomføre båtførerkurset før den tid også, men du må komme tilbake for å få avlagt eksamen

Praktisk kurs

Vi tilbyr også praktisk kurs og ICC kurs. ICC kurs følger en fastsatt læreplan, men vi kan også legge opp et kurs ut i fra hva du ønsker å lære. Kurset kan enten gjennomføres i vår båt, en 30 fots daycruiser med base i Oslofjorden, eller på egen båt. Dette er opp til deg. Ta kontakt for tilbud.

Høyhastighetskurs

Teori og praktisk for båt og vannscooter!


Se liste over høyhastighetskurs

Båtførerprøven

Klasseromskurs

Med eksamen sammen dag!Se liste over klasseromskurs

Båtførerprøven

Nettkurs

Med fornøydgaranti!Bestill nettkurs

Norges største på Båtførerkurs

Kurs hver uke, hele året

Godkjente testsenter over hele landet