Gi gavekort på båtførerkurs i julegave til en båtentusiast

For både nåværende og fremtidige båtentusiaster, er et gavekort på et båtførerkurs perfekt som årets julegave. Gled noen med et verdifullt kurs som gir gode og nødvendige forberedelser til båtførerprøven.

Gavekort på et valgfritt båtførerkurs over hele landet

Fordi vi holder kurs over hele landet, kan den heldige mottakeren enkelt velge mellom en av våre fysiske klasseromskurs som blir holdt i nærheten av seg selv, eller et av våre webinarer til ønsket dato og tid.

Med båtførerkurset hos oss i Wave Kompetanse, kan man bli ferdig med både kurs og båtførerprøven på én og samme dag. Vi ønsker så klart at alle som deltar skal bestå båtførerprøven, og derfor gir vi også nytt kurs helt gratis frem til prøven er bestått, dersom man ikke skulle bestå på første forsøk. Dette er vår beståttforsikring!

Kurset tilpasses kompetansenivået

Båtførerkurset gir gode forberedelser for å gjennomføre båtførerprøven, samtidig som det gir god innsikt og kunnskap i godt sjømannskap. Pensum og viktige emner er satt av Sjøfartsdirektoratet og blir gjennomgått på en pedagogisk og effektiv måte av våre dyktige instruktører. Kurset blir også tilpasset kompetansenivået for å sikre at alle har like forutsetninger til å bestå båtførerprøven.

Mer informasjon om selve kurset finner du her.

Gi gavekort i julegave – bli klar til sommerens båtturer

Vi holder kurs gjennom hele året, også nå om vinteren, slik at mottakeren av gavekortet kan delta når som helst og dermed være klar til sommerens mange deilige båtturer.

Kjøp gavekort i julegave og gled noen som ønsker å tilbringe de neste somrene på vannet. Dersom du har noen spørsmål, kan du gjerne ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kjøp gavekort her