paperboat

Båtførerkurs

Våre webinar fungerer akkurat som klasseromskurs, bare hjemmefra. Når webinaret starter får du det samme kurset som går i vanlig klasserom og vi har instruktører tilgjengelig for privat chat og videosamtale som du kan benytte så mye du vil under webinaret når du har spørsmål. Etter webinar kan du ta båtførerprøven hjemmefra som videoovervåket test hos båtførerregisteret, eller du kan komme innom et av våre testsenter å ta prøven der – enkelt og greit!

Fornøydgaranti

Vi er så sikre på at du blir fornøyd med vårt webinar at vi gir deg fornøydgaranti! Det betyr at dersom du ikke er fornøyd spanderer vi klasseromskurs på deg!

Gratis nettkurs og prøveeksamener

Våre kurs er satt opp som et intensivt båtførerkurs hvor du blir ferdig med både kurs og eksamen på samme dag. Vi starter kurset med gjennomgang av pensum utarbeidet av sjøfartsdirektoratet, før vi gjør oppgaver for å forberede oss til eksamen. Deretter avlegger vi eksamen når alle føler seg klare. Eksamen foregår på PC og består av 50 flervalgsoppgaver.

Hvorfor ta båtførerprøven?

Ved å ta båtførerprøven får du en generell innføring i navigasjon, lærer om bruk av lanterner, nødsignal og sjøens trafikkregler. Du får også en innføring i sjømannskap, bruk av båt og håndtering i nødssituasjoner. Det ble fra 1.Mai 2010 obligatorisk å ta båtførerprøven for alle som er født etter 1979 som skal føre båt lengre enn 8 meter eller med større motor 25 hk. Les mer om båtførerprøven her.

Kursavgift
1290,- NOK

Webinar

I tillegg til webinar med instruktører tilgjengelig på privat chat og videosamtale får du 8 uker tilgang til komplett nettkurs med prøveeksamener. Når du er klar kan du ta båtførerprøven hjemmefra eller komme innom våre testsenter å avlegge båtførerprøven der.

TidspunktBySted